0752 118 797

Serviciile noastre

Nu exista nimic prea dificil pentru noi.

reparatii generale

Reparatii cicuite placa de baza

Reballing professional

Inlocuire chipset

Inlocuire display defect

Inlocuire mufe de alimentare

 

Intretinere

Schimbare pasta termoonductoare

Curatare laptop

 

upgrade

Upgrade componente

reparatii circuite placa de baza

REBALLING PROFESIONAL

Operatiunea de reballing se refera la reparatia placilor de baza asezate pe bile, chipurile lipite pe placa de baza folosind bile de cositor. 

reparatii placi de baza

iti reparam placa si o facem sa mearga la fel ca o placa noua.

inlocuire componente

inlocuire chipset

Cele mai multe laptopuri manifesta probleme in ceea ce priveste chipseturile: video, northbridge, southbridge.
Detinem  tehnologie de ultima generatie(statii cu IR) pentru operatiuni de reballing, dezlipiri/lipiri cipuri laptop, inlocuiri de cipuri laptop cu unele noi. 
„Chipset dezlipit” inseamna intreruperea sudurii cu care cipul este lipit pe placa de baza. Practic intreruperea contactului cipului cu placa de baza.
! Atentie la alte metode de relipire a cipurilor lipire cu suflanta aer cald, torta gaz sau alte metode gasite pe intenet. Acestea pot dauna mult placii de baza, iar sansele de reusita scad considerabil sau se poate afecta cablajul placii de baza iremediabil. Noi nu recomandam si nici nu practicam acest tip de metode. Nu ezitati sa apelati la un service de calitate pentru un reballing de calitate.

inlocuire display defect

Va oferim posibilitatea de a va schimba ecranul intr-un interval de timp extrem de scurt.

inlocuire mufe de alimentare

Mufa de alimentare reprezinta o componenta extrem de vulnerabila a laptopului fiind lipita pe placa de baza si este prevazuta cu 3-4 pini foarte mici.
Daca obisnuiti sa trageti alimentatorul in mod necorespunzator riscati ca aceasta sa se rupa. O alta cauza majora care duce la defectarea mufei de alimentare si necesitatea unei reparatii este legata de folosirea alimentatoarelor chinezesti, compatibile, de calitate precara. In plus chiar si o uzura accentuata sau diverse socuri pot impiedica furnizarea normala a curentului de alimentare.

Inlocuire alte componente

Alte componente care le inlocuim: placa de baza, procesor, memorie RAM, placa video, hard disk, display, tastatura, ventilator, modul wireless, acumulator, unitate optica.

upgrade componente si curatare laptop

Upgrade componente

Te putem ajuta la acest capitol în cel mai scurt timp posibil: upgrade la memorie, upgrade la hard disk, upgrade RAM, upgrade SSD (solid state drive) şi îti putem da soluţii pentru oricare alte idei îţi mai vin.

curatare laptop

Orice laptop trebuie curatat la timp si pasta termoconductoare de pe procesor si chipseturi trebuie inlocuita.

Deparolare rescriere bios laptop

deparolare rescriere bios laptop

Rescrierea de BIOS, EC sau KBC la un laptop presupune activitati complexe corelate cu o serie de cunostinte IT Hardware si Software foarte bune. Noi cunoastem toate procedurile necesare si detinem programatoare speciale pentru a realiza aceste operatiuni in cel mai scurt timp si cat mai sigur pentru laptopul dumneavoastra.

de ce sa ne alegi pe noi

satisfactie garantata

Controlul calitatii este unul dintre punctele noastre forte.

preturi excelente

Va garantam cel mai bun pret in raport cu calitatea serviciilor.

diagnostic precis

O diagnosticare corecta ocupa 83% din timpul acordat reparatiei. Inca 10% din timpul reparatiei se consuma la teste. Diagnosticarea este cea mai importanta parte a interventiei.

suna acum: 0752118797

4 + 7 =

WhatsApp chat